Go bananas !

Bananen, als je een beetje oplet en de nieuwste trends volgt op het gebied van mode en interieur zie je dat de kleur geel, en bananen prints helemaal hot zijn. In 2015 t/m 2017 gingen we nog los op ananassen, maar inmiddels verdwijnen deze zachtjes naar de achtergrond om plaats te maken voor de knal gele fruit collega.

Bananen lamp

Maar hoe moet je je dat nou voorstellen zo’n banaan in het interieur ? Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van een kussenhoes printje, of een poster. Leuk om op deze manier een trend subtiel toe te passen met een accessoire accent.

VESTA

Zo zag ik deze week bij de Vesta een heuse bananen lamp! Prachtig vormgegeven, en in goudverf gegoten. Als je dan toch een bananen statement wilt maken, dan is dit wel het juiste object. Deze lamp van Seletti design is een echte sfeermaker. Het leuke van de lamp is dat deze ook mooi is als hij uit staat.

bananas

Deze lamp kost €229

Aankleding nieuwe eethoek

Onze eethoek heeft onlangs een nieuw kleurtje gekregen op de muur en op de bank. Nieuwe kleuren in huis geven mij altijd inspiratie om de accessoires ook eens aan te pakken. Zelf vind ik de combinatie goud en roze erg mooi. Vandaar ook de banaan op deze kast voor de roze muur. Maar als je eenmaal begint te stylen met goud, is het ook mooi om het ergens weer terug te laten terug komen.

Ik viel in Vesta meteen voor een prachtige vaas

Deze aardewerken vaas van “Kare design” viel mij niet alleen op door de mooie vormgeving, maar ook om de vriendelijke prijs van €27,95

Maar door de vaas kreeg ik ook meteen inspiratie om leuke kussens erbij te zoeken voor op de bank.

Kussens

Ik dook met mijn vaas onder de arm de kussen hoek in bij de Vesta. De vaas en de banaan waren mijn uitgangspunt voor mijn kleuren keuze. Ik vind het altijd belangrijk dat kleuren terugkomen in de styling. Op deze manier blijft een ruimte in evenwicht, en wordt het niet te druk.

De kussens die ik koos kleurden precies bij de vaas.

Maar kleuren ook perfect bij het roze op de muur en het zwarte van de bank.

Het combineren van verschillende stoffen geeft een speels effect. Gebreid en fluweel gaat heel goed samen zoals je hier ziet.

Voor mij is het plaatje nu af. De banaan, de vaas en de kussens, het geeft net een beetje de kleur en warmte die de ruimte nodig had.

Alle benoemde spulletjes zijn te vinden in de Vesta!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *