Groovy magnet

Gespot bij interieur webshop Knijter de magneet posters van het merk Groovy magnet.

Muurkunst met magnetische functie. Super grappig en handig boven een bureau !

Behalve dat je een kunstwerkje aan de muur hebt, kan je er ook nog wat op plakken met magneetjes.

GROOVY MAGNET 1 GROOVY MAGNET

De wandplaten met oude meester afbeeldingen …

GROOVY MAGNET 3

magneet poster (leuk voor op de kinderkamer! )

 

groovy magnet groovy magnet 5

Een ronde magneet prent met konijn Magneet behang

 

Dat wilde ik wel even uitproberen!

Omdat de plek best definitief is (je plakt het op als een mega grote sticker) wilde ik het niet op mijn behang plakken.

 

magneet sticker groovy magnet

Wij hebben thuis in de woonkamer een klein plankje ( IKEA ) en het leek mij erg leuk om de magneet prent daarboven te plakken. De muur erachter is ook wit, waardoor de vogel mooi opgaat in het geheel.

knijter magneet sticker 2 knijter sticker

En je kunt er ook nog leuke kaarten en foto’s op kwijt met behulp van de de bijgeleverde magneetjes. Dus behalve bij een bureau of op de kinderkamer is deze decoratie ook erg leuk in de woonkamer. En als je daar dan een “riggelplankje” onder plaatst maak je echt een “eye catcher” van je magneet kunstwerk , en hangt het niet plomp verloren ergens midden op een grote muur.

Ik ben er blij mee!

Mood wandrek

Boven mijn werkbureau heb ik een groot HEMA rek hangen. Ik gebruik dit rek heel vaak om kleuren combinatie’s uit te proberen en zo kom ik op nieuwe interieur stijl ideetjes.

Momenteel stijl ik veel met goud wit en groen tinten. Wit in de basis, goud met accessoires (die ik meestal in de kringloopwinkel vind) en groen in de vorm van planten.

wandrek goud

De gouden kaarsenhouders en figuren vond ik allemaal op rommelmarkten en in kringloopwinkels. Ook de vazen komen ook uit de kringloopwinkel (Gouda keramiek) De zandloper met gouden korrels is van IKEA

Je zult de komende tijd deze kleuren combinatie terug zien in mijn foto’s!

Een aantal spulletjes op deze foto zijn te koop in mijn webshop Retroloekie

De Groovy magnets vind je in webwinkel: Knijter

En hou mijn instagram in de gaten, want binnenkort heb ik weer een leuke give away!

Fijne avond!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *