Joke van Dijken bestelde laatst een oud jaren 70 baby boxkleed in mijn webwinkel. Ze ging er tasjes van maken mailde ze. Ik had er een paar vraagtekens bij, maar toen ik het resultaat zag was ik zo verrast ! Wat een vrolijke printjes en supernetjes afgewerkt. Van binnen bekleed met nieuwe bekleding dus ook nog eens stevig. En elk tasje is uniek!

Ik heb er eentje met bambi print gekozen voor mijn dochtertje. Past precies een broodtrommeltje in en wat drinken.

It’s a Joke ! Zo heet haar label

In Retroloekie zijn ze momenteel tijdelijk te bestellen! op=op dus neem snel eens een kijkje!

De tasjes

Voor vragen over de tasjes of speciale maak wensen mail : info@retroloekie.nl en wij brengen je in contact met Joke!

tasjes roosje

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie