Afgelopen weekend was ik weer druk met het inrichten van de 2 nieuwe kinderkamers. Bij IKEA zijn we weer goed geslaagd met een lamp en een vloerkleed.

Mijn dochter is dol op sterren, ze zag de lamp en we waren verkocht. Hij was ook nog eens in de aanbieding dus die ging mee. Mijn zoon speelt graag met LEGO , maar een koude laminaat vloer is niet heel lekker om op te zitten. Dus was ik op zoek naar een speelkleed bij de IKEA. Omdat de kamer door het witte laminaat en witte muren een moderne uitstraling wilde ik er een beetje warmte in brengen.

Ik koos ik voor een ouderwets Retro kleed de Valby . Het kleed kost slechts €19,95 dus kan nog een keer afgewisseld worden.

Op de muur heb ik slingers gehangen. Kleine witte vogeltjes, die mooi af steken tegen de fris blauwe muur.

ikea 2

De muur is geverfd met “vintage blue” van Flexa De slingers bestelde ik bij Imbaro, de kruk is van de HEMA en de eend is van HEICO

ikea lamp

De ijsbeerprent komt van Ohmyhome en de lichtballenslinger is van Cotton ball lights

ikea 3

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie