Dat interieur niet duur hoeft te zijn dat weet ik al lang. Bij de kringloopwinkel en op Marktplaats kun je de leukste tweedehands spulletjes vinden. Mijn kinderen hebben sinds kort een werkplekje gekregen, en ik heb nieuw en oud weer met elkaar gecombineerd.

De werkplek van mijn zoon incl. Gispen bureau en oude landkaart van de kringloopwinkel heeft bij elkaar slechts €30 gekost ! Moet er wel bij zeggen dat het een gelukje was waar ik tegenaan liep, meestal zijn Gispen items erg duur bij onze kringloopwinkels.

De kratjes zijn van Tomado een jaren 70 merk, stapelbaar en ideaal voor Lego. Ze staan geregeld in de kringloopwinkel voor meestal maar een euro per stuk. Om het geheel niet te druk te maken met verschillende soorten opbergdozen, ben ik dus erg merkvast en koop ik alleen Tomado.

Mijn dochters werkplek foto 2 heeft een bureau set van de HEMA gecombineerd met een vintage nachtkastje gevonden op marktplaats. De poster is van Oktoberdots Oud en nieuw gaat hier weer prima samen!

kamer tommy kamer livia

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie