Ik heb een zwak voor oude kinderstoeltjes. Ze staan niet zo snel vreselijk in de weg, kinderen slepen er makkelijk mee van plek naar plek en ze staan altijd zo gezellig.

Nu heb ik inmiddels door het hele huis al wat stoeltjes staanroosje-kamertje-4

Zoals deze mintgroene stoel op mijn dochter haar kamer,mint 2

Een gek poezenstoeltje uit de jaren 80-90 die her en der opduikt.

En deze week vond ik er weer 2 nieuwe beauty’s bij. Het was voor mij de week van de kinderstoel!

geel-3

Een rond rotan stoeltje, een peuter model. Leuk met een vachtje erin! IKEA verkoopt ook kleine wollen vachtjes , heel handig.

 

Maar mijn geluk kon niet op, vandaag vond ik dit prachtige moderne jaren 70 stoeltje van Polyziv design. Een stoeltje uit Israel. Op de foto kan je het niet zo goed zien, maar het materiaal is heel dik kunststof. Ik zag meteen aan het model dat het een oud design stoeltje was. De stoel stond in de kringloopwinkel in de speelgoed hoek onder een tafeltje en was helemaal vies.

Na even poetsen kwam dit te gekke knal gele stoeltje tevoorschijn.

Een mooi accentje zo’n knal gele stoel in de kamer of kinderkamer!

stoel-geel geel-2

Vooral aan de achterkant kan je zien dat het een bijzonder stoeltje is

 

geel-1

Koekie is er als de kippen bij als ik iets verander in de woonkamer. Zo ontzettend nieuwsgierig als er nieuwe dingen te zien zijn. Na de bemoeienis van Koekie lag de wolk op de grond. Gelukkig was de foto al klaar.. (-;

De wolk lamp is van Alittlelovelycompany

koekie

Fijn weekend!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *