Tweedehands kinderwagen

Zoals jullie misschien wel weten ben ik een groot voorstander van tweedehands aankopen voor mijn interieur. Behalve dat het een milieu bewuste keuze is, is het natuurlijk ook financieel voordelig.

Precies om deze reden koop ik ook geregeld tweedehands babyspullen. Als moeder van vijf weet ik als geen ander hoe kort je bepaalde spullen maar gebruikt.

Een kinderwagen, en een baby auto stoeltje zijn dus van die typische voorbeelden van babyproducten die soms nog geen halfjaar in gebruik zijn. Prima tweedehands over te nemen, en vaak nog in nieuwstaat. Vooral dat laatste is voor mij wel een vereiste.

Een maxi cosy moet vooral niet te oud zijn vanwege de veiligheid, dus ik kies altijd wel voor een nieuwstaat model. En ook een kinderwagen zie ik graag een beetje schoon. Daarom koop ook deze altijd in zo -goed als nieuw- staat.
Zo heb je een leukere prijs dan een nieuw exemplaar, maar kan je het daarna ook weer voor een prima prijs doorverkopen.

Ukje.nl

Zo kocht ik laatst een tweedehands wandelwagen de Quiny zapp. Ik wilde deze wandelwagen/buggy eerst inzetten als kinderwagen. Ik had hierdoor nog wel een hoes nodig zodat de baby een stukje geborgenheid en bescherming heeft.

Ik bestelde een originele en betaalbare hand-made hoes bij Pukje.nl

Een site waar je alles vindt om je baby hip te kunnen laten zitten, en liggen in kinder, en autostoelen.

Zelfs een Maxi cosy is compleet met kap te upgraden bij Ukje!

Ik bestelde een leuke zebra hoes voor mijn Maxi cosy en kinderwagen hoes uit de SALE!

Een hoes is behalve decoratief ook hygiënisch. Je kunt hem gemakkelijk even wassen. Wat met een baby geen overbodige luxe is!

Let op: De hoesjes van Ukje.nl zijn ontworpen voor de Maxi cosy.

Mocht je net als ik een Joie auto stoeltje hebben moet je zelf de hoes op maat maken door de riemen aan de onderkant helemaal los te halen. Met een schaar maak je dan een extra gaatje om de riemen door te trekken.

Kinderwagen HACK

Ik heb de Quiny zapp nu in de ligstand, en daarbovenop een matrasje.
Op deze manier heb ik een lichte uitvoering van een kinderwagen.
Ideaal voor als je in de stad woont kleinere afstanden maakt, en je vaak in winkels komt. Zo n wagentje neem je net even wat makkelijker mee dan de gemiddelde kinderwagen met bak.

Let op: Ik heb dit wel pas gedaan na 2 maanden nu onze baby iets groter en sterker is.

De zak van Pukje is een perfecte warmtebron. Zonder deze zak was het niet voldoende geweest om de baby warm te houden.

En als de baby straks kan zitten gaat het matrasje eruit, en kan hij zitten in de zak. Zo heb je de zak optimaal gebruikt van baby tot dreumes!

Voor meer informatie over deze mooie hoezen en zakken bezoek eens de webshop van Ukje!

Kopen met korting? met code: UKJE05 krijg je tot 31mrt 2022 vanaf €50 5% korting!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *