Hou je van kleur, maar ben je bang dat het te druk wordt dan heb ik een paar tips.

Rozenkelim

Deze week kreeg ik een nieuwe Rozenkelim voor fotografie. Zo’n kleed heeft veel felle kleuren. Toen ik het kleed neerlegde kwamen de muren bijna op mij af. Dit kwam omdat deze “behangen” waren met veel accessoires.

En juist zo’n kleed heeft weinig nodig. Ik zorg altijd dat het accent op 1 punt is, en dat de rest redelijk rustig blijft. Een behangen muur combineer ik met witte overige muren, en een witte vloer. Ook laat ik de kleur altijd terugkomen. Dit betekend bij mij ook vaak een nieuw kleurtje op de muur, nieuwe kussens op de bank. En dat geldt ook voor vloerkleden.

ton 1

De lichtblauwe tinten (uit het kleed) laat ik terugkomen in de kussens, en accessoires. Het mintkleurige kussen komt van HEMA en was 2euro, de andere 2 kussens vond ik in de kringloopwinkel. Een kleine wissel hoeft dus niet duur te zijn!

ton 2

kleed: Rozenkelim/replica

Ook hier weer aan de muur alleen een paar mintgroene accenten gebruikt

ton 3

De wandbordjes met dieren komen van XENOS de bamboe paas collectie. En het goudkleurige bord komt uit de kringloopwinkel

ton 4

De lichtblauwe lamp past er ook perfect bij, en het neon roze van het kleed komt ook weer terug

Ton sur Ton

Ik heb meteen wat muur decoratie verwijderd, en de kussens aangepakt. Zelf een bloempot in de vensterbank ruil ik om voor een tint die terugkomt in het kleed. “Ton sur Ton” wordt dit ook wel genoemd. Alle kleuren komen komen terug, of het nu dezelfde kleur is, of tint.

Op deze manier behoud je de rust, maar kan je toch lekker veel kleuren gebruiken.

Succes met stylen!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *