Het zit al een paar jaar in mijn hoofd te spoken een leren bank. Sinds wij kinderen hebben merk ik hoe dramatisch het is om een stoffen bank te hebben. Natuurlijk kunnen sommige hoezen in de was, maar je blijft het altijd zien. En als ik ergens niet tegen kan zijn het vlekjes.

Behalve het praktische, vind ik cognac kleurige banken ook gewoon erg mooi. 1 nadeeltje, de prijs…Een beetje een goede mooie bank kost al gauw boven de 1000 euro. Je koopt het niet zomaar eventjes.

cognac 1

droombank… bron: Furnified

cognac woon trendz

mooi te combineren met modern bron; woontrends

Omdat ik leer wel een warm hart toedraag koop ik zo nu en dan bij de kringloopwinkel een leren meubelstuk. Het geeft net een beetje meer warmte aan bijvoorbeeld een kale hoek in huis. In onze vensterbank nis staat momenteel een lichtbruine kruk van leer. Mooi klein, en toch functioneel voor als er even iemand wil zitten.

cognac 12

Vandaag kocht ik een tweedehands leren stoel. Groot (zeer) comfortabel, en van leer. Ik zag de stoel helemaal voor mij, een grote ruimte, industriële stijl, en dan ergens in de hoek bij de haardkachel deze stoel. Schapenvacht erin, en heerlijk relaxten.

cognac 11

 

Nu is ons interieur een totaal niet industrieel, maar hij komt best tot zijn recht. Ik zet hem in de webwinkel, en tot die tijd staat ie hier niet verkeerd. Ik zie het als een warmloper voor die mooie leren bank die er nog gaat komen…..

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *