In de overloop boven hadden wij een hele eenvoudige deur die uitkwam op onze badkamer. Deze deur is erin gekomen toen we 2 woningen hebben samengevoegd. Omdat de doorgaan smal was kon er geen echte deur geplaatst worden, dus werd het een 3plex deur.

Wat ik altijd doe met “net niet” deuren is er een andere extra functie aangeven. Omdat wij als druk gezin aan van alles moeten denken leek het mij wel leuk om er een krijtbord van te maken.

Action

Krijtbord verf heb je in allerlei soorten en kleuren en de meeste bouwmarkten hebben dit wel te koop. Ik kreeg via Instagram de tip van iemand dat de Action deze verf ook verkoopt. Voor een kleine 4euro een klein blikje wat precies genoeg was voor een deur. Ik heb 2 dikke lagen opgebracht met een lakroller zodat het goed gedekt is.

En het resultaat is super!

krijt deur 111

lelijke deur voor

krijt deur 2

Met potje “Blackboard paint ” Action

krijtdeur 3

Na 2 lagen verf

krijt 2

Het metalen handgreepje heb ik vervangen door een houten blad van A little lovely company

krijt 4

Op de deur heb ik met 2 spijkertjes een klein mandje gehangen die ik bij de kringloopwinkel vond. De maskers aan de muur zijn handgemaakt door: Urbanmasq

krijt 1

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *