Naast dat ik graag shop in de kringloopwinkel, ben ik er ook dol op om pareltjes te vinden in grote winkelketens. Niet te duur, en origineel dat is mijn doel.

Dat mensen vragen waar heb je dat vandaan, en dat je ze dan kan verbluffen met het antwoord, en nog leuker met de lage prijs!

HEMA

Afgelopen week kocht ik een paar leuke dingen voor in huis. Mijn dochter had een nieuwe bedlamp nodig. Ik had al leuke sterrenlampen gespot bij de HEMA, maar ik had nog een bureau lampje in mijn hoofd wat ik dacht te moeten vinden voor naast dat bed.

Een paar dagen later bedacht ik mij ineens, zo’n ster kan prima naast het bed, we hangen hem gewoon op! En het scheelt weer een plekje op het nachtkastje. Dus ik ging terug om de ster te halen. Soms heb je even bedenktijd nodig (-;

Ik nam ook meteen het hart mee, deze zette ik op onze kast in de woonkamer. De lampjes waren 10euro per stuk, een fijn prijsje vond ik.

Bij de Zeeman vond ik tussenhoezen, en ook bij de Kwantum vond ik deze week wat leuks.

budget-6 budget-8

Hema lampjes

img_4481

De lamp op onze kast

img_4716

Ook leuk op bureau

img_5085

De sterrenlamp als bedlamp. De hanglamp kocht ik vorig jaar bij de IKEA tijdens kerst

 

img_5525

Een klok van beton! ik kocht hem deze week voor 5euro bij de Kwantum ! De “Hello” van koperdraad kocht ik voor minder dan 3euro ook bij de Kwantum

 

img_5567

Winterkussenhoesjes vond ik ook deze week bij de ZEEMAN voor slechts 2euro per stuk!

 

Een paar leuke nieuwe accenten in het interieur, voor niet teveel geld, en dit combineren met kringloopgelukjes. Daar kan ik blij van worden!

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *