Geen saaie muren meer

Het decoreren van een woonruimte is nooit af. Er is altijd wel iets in huis dat anders of beter kan. Vaak heb je ook net die ene kale muur waar je niet zo goed van weet wat je er mee wilt doen.
Je zou het leuk vinden om deze kale muur te decoreren, maar je weet niet zo goed met wat. Je hebt ook veel verschillende opties waar je uit kunt kiezen.
Als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke manier waarbij je jouw eigen verhaal kunt vertellen, een manier van decoreren die ook nog een chique uitstraling aan de ruimte geeft, denk dan aan wandtegels

hexagon fototegels

Vertel jouw verhaal met hexagons van Modulari

Met wandtegels is die saaie, kale muur binnen no-time verleden tijd. Je kunt jouw verhaal vertellen met de hexagons van Modulari. De hexagons van Modulari zijn wandtegels die je heel makkelijk aan je muur kunt bevestigen.
Elke wandtegel is een individueel beeld, maar gezamenlijk vormen de hexagon wandtegels een verhaal. Kies een bijzondere gebeurtenis uit je leven uit. Denk hierbij aan je trouwdag, de geboorte van je kinderen of kleinkinderen of beelden van een mooie reis die je hebt gemaakt.

hexagon fototegels


Je kunt foto’s ook afwisselen met tekst. Heb je een favoriete quote die goed past bij de beelden of wil je een gedicht op één van de wandtegels laten drukken, is dit ook geen enkel probleem. Je kunt tijdens het ontwerpen van jouw persoonlijke fotomuur alle kanten op. Wat de hexagons overigens zo bijzonder maakt, is dat elke wandtegel uniek is.
Jij bepaalt het ontwerp en enkel jij hebt de door jou ontworpen hexagons in huis aan de muur hangen.

Terug in de tijd met hexagon fototegels

Een ander mooi idee is om een familieboom uit te werken en deze op hexagons af te laten drukken.
Wanneer je foto’s in fotolijsten plaatst en deze naast elkaar op de vensterbank zet kan het al snel heel saai worden.
Het zijn losse foto’s van familieleden en de beelden vormen geen geheel. Wanneer je de familieboom uitwerkt en deze op hexagon wandtegels laat afdrukken, zal je direct zien dat het een mooi geheel vormt.

Je kunt alle generaties op wandtegels naast elkaar plaatsen en zo, wanneer de wandtegels opgehangen zijn, van links naar rechts alle familieleden zien. In één oogopslag zie je heel jouw familiegeschiedenis, leuk voor jezelf, maar ook voor je gasten. Daarnaast nemen fotolijsten van ook veel ruimte in en kan het een rommelig effect creëren. Hexagon tegels zien er strak en chic uit.

Magnetisch ophangsysteem 

Ben je iemand die van veel verandering houdt of wissel je jouw decoratieve items graag wat vaker? Ook dan zijn de wandtegels dé perfecte oplossing.
Je kunt de hexagon wandtegels namelijk met een speciaal magnetisch ophangsysteem ophangen.
Hierdoor wordt het verwisselen van de wandtegels zeer simpel gemaakt. Je kunt niet alleen de volgorde van de wandtegels veranderen, ook kun je er voor kiezen om nieuwe wandtegels toe te voegen.
Hou je van seizoensgebonden decoratie, dan is dit dé oplossing.
Ook wanneer je niet mag boren in de muren van je huurwoning, maar je toch een bijzondere fotomuur wilt, is dit de manier om dat toch te creëren.

Bij elke bestelling worden het zelfklevende magnetische ophangsysteem met handige afstand houders meegeleverd. Dit zit bij de prijs van de tegels inbegrepen.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *