Looplamp makeover

Je kent ze vast wel, van die lampen die gebruikt worden in de bouw. Ook wel looplampen genoemd. Ze zijn te koop bij de bouwmarkt, maar tegenwoordig ook al een tijdje helemaal in om te gebruiken als stoer industrieel sfeer lampje in je huis.

Kringloopwinkel

Nu vind ik zelf juist de oude looplampen het mooist. Deze hebben nog een porseleinen fitting en zijn lekker robuust. Onlangs kocht ik er eentje bij de kringloopwinkel. Deze was zo lelijk geworden dat ik besloot het goud te sprayen.

looplamp makeover looplamp 7

Voor Na

Kijk eens wat een groot verschil!

looplamp 2

Ik had nog steeds de verf spray staan van de Action. Het is is echt een klusje van maar een paar minuten.

Het resultaat is super! Ik heb ook meteen het handvat goud gespoten omdat deze onder de verf spatten zat. Maar zwart laten had ook eventueel gekund.

looplamp 4

Leuk om nonsjelant op een kastje te leggen, of eventueel op te hangen.

Wel even een zacht lampje erin doen zodat het een gezellig sfeerlampje wordt.

De lamp is te koop in mijn webshop Retroloekie

Kringloopwinkel vaas

Vorige week gevonden in de kringloopwinkel deze prachtige grote glazen vaas.

action vaas

Echt een joekel! Hij kwam mij al bekend voor, ik had de vaas al een aantal keren voorbij zien komen op Instagram. Hij was een tijdje geleden te koop bij Action

Nu ben ik nooit zo van de hypes dus ik heb hem destijds niet gekocht. Maar als je het dan toch voor een prikkie in de kringloopwinkel ziet staan……

Aan de onderkant staat een patent nummer en FR ik vermoed afkomstig uit Frankrijk. Of zou het dan toch niet van de Action zijn?

Misschien heb jij thuis ook wel zo’n prachtige Action vaas? laat dan een reactie achter ! Ben benieuwd wat er bij jou onderop staat!

Fijne avond!

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *