Low budget styling

Dat je bij Vesta ook voor een klein prijsje de laatste trends in huis kunt hebben laat ik jullie in dit blog zien. Meubelboulevards hebben over het algemeen toch wel een imago van kwaliteit, maar niet goedkoop. Maar dat gaat bij Vesta niet helemaal op. Vesta heeft namelijk momenteel een hele leuke nieuwe betaalbare lijn van Woood in hun collectie opgenomen.

Woood

Woood is een mooie basic interieur lijn die vooral in de kleinere woon accessoires niet zo duur is. En dat is leuk, want dat zijn nou net de dingen in het interieur dat je nog wel eens wilt afwisselen. Bij Vesta zag ik van de week een bijzettafeltjes lijn. Stoer metaal met afneembaar dienblad (handig!)

Een hoog en laag model.

€24,95 en €29,95

Zo’n (zwart) rank tafeltje is eigenlijk een “must have” in je woonkamer. Als bijzettafeltjes voor de bank zijn ze handig, maar ze lenen zich ook perfect als plantentafeltjes.

Planten trend

Planten zijn al een tijdje helemaal terug van weggeweest. Het leuke van planten stylen vind ik om ze een beetje verspreid in de woonkamer te zetten in verschillende hoogtes. Het zwarte metalen tafeltje van Woood is daar erg geschikt voor.

Door de ranke vorm niet te aanwezig, maar wel met stoer zwart accent.

foto plantentafel met plant erop en mand van VT wonen ernaast

En ook het Woood wandrek van €19,95 nam ik mee. Een wandplankje vind ik een ideale basic om te hebben. Het breekt net even een kale muur, en je kunt er eindeloos mee combineren. Geen gaatjes meer nodig voor lijstjes, want je kunt ze er ook op kwijt. Maar ook ideaal voor leuke souvenirs of kleine kringloopschatten.

 

 

Hout

Maar bij een interieur hoort natuurlijk ook een bijzettafel voor je kopje koffie. Om de sfeer niet te kil te maken door alleen zwarte metalen accessoires te gebruiken heb ik ervoor gekozen om daarnaast hout als warm accent toe te voegen. Woood heeft namelijk ook nog een houten bijzettafel voor €19,95 wederom een leuk prijsje.

En ook de accessoires zijn op kleur en materiaal aangepast. Op deze manier wordt het interieur niet te druk.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze low budget collectie? Neem dan een kijkje in de winkel, of bezoek de website van Vesta.

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *