Ik ben eigenlijk al een jaar of 3 bezig met neon roze accentjes in huis. Ik vind het zo leuk om iets ouds met neon ineens een heel modern uiterlijk te geven. Of juist te werken met neon accenten in een pastel interieur.

In 2015 verfde ik een olifant uit de kringloop neon roze

cropped-huis-9.jpg

Deze oude spiegel kocht ik 3 jaar geleden en verfde ik neon roze.

neon spiegel

 

 

Deze roze kussens kocht ik vorig jaar in de zeeman. Juist zo’n neon accent geeft een pastel interieur een beetje meer pit

neon

Neon kaartjes van Studio inktvis

neon roze 1

Neon kaarsenstandaard van de IKEA

neon roze 2

Neon tasje van Sunjellies

neon roze 3

En gisteren bedacht ik dat het leuk was om zo’n oude Mona Lisa een neon accentje te geven. Juist als je zo’n oude lijst een felle nieuwe kleur geeft wordt ie ineens totaal niet meer oudbollig

 

neon roze 4

Ik gebruik voor mijn neon projecten altijd Acryl verf. Dit is natuurlijk eigenlijk voor op doek, maar het kan ook prima op hout gebruikt worden. Duur het kunstoffen laagje die acryl geeft , komt de kleur heel mooi intens uit.

acryl verf van de Sostrene Grene

neon roze 10

Je moet wel in laagjes werken, (soms wel 5) en de afwerking is mat en heeft wat lichte streepjes. Maar het droogt heel snel, dus in een klein uurtje is je project af.

neon 10

 

neon roze 6 neon roze 7 neon roze 11

En zo wordt een oud prentje ineens een statement!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

1 Comment

Gulbahar

Dit moet je echt kunnen durven denk ik. Ik zou het in ieder geval niet kunnen, ik ben bang dat het gaat vloeken met de meeste spullen in huis. Lijkt wel kitscherig. Maar weer helemaal mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *