Wist je dat een houten vloer een verzamelbron is voor stof en zand? Door een niet helemaal afgesloten vloer vallen heel stofdeeltjes die je niet gemakkelijk kunt opzuigen.

Als je kind een huismijt allergie heeft, is dit erg onhandig. Chronisch verkouden zijn is alles behalve fijn voor een kind.
Vaak stofzuigen en de boel schoon houden is erg belangrijk om de klachten zoveel mogelijk te beperken.


Maar ik merkte dat dit bij het stofzuigen vaak moeizaam ging. De oude vloer had veel gaatjes en kieren, en de stofdeeltjes die zich daarin bevonden. De stofzuiger kreeg dit niet weg. En dan heb ik het nog niet eens over de stof onder de planken waar je helemaal nooit bij kan.

laminaatvloer

De enige oplossing was een nieuwe kiervrije laminaatvloer eroverheen leggen.

Laminaat Finfloor van Carpetright

Daarom hebben wij voor Roos haar slaapkamervloer vervangen met een hoogwaardige waterafstotende (dus kan heel goed tegen vaak dweilen) laminaatvloer van Carpetright.
Het laminaat is van het merk: Finfloor supreme. Kleur: Santorini Tango. Deze frisse whitewash heeft een ietwat koele ondertoon.

Hierdoor oogt het fris en stoer en steekt het mooi af bij de roze muren. De vloer is ontzettend sterk en hoog kwalitatief. Niet te vergelijken met goedkope bouwmarkt laminaat.

laminaatvloer

Het resultaat een heerlijke frisse kamer.

Deze vloer is ook erg geschikt voor de woonkamer. De vloer is superstrak gelegd door een expert van Carpetright. Met deze stap hebben we een groot deel voor een huismijt vrije kamer kunnen aanpakken!

De planken hebben reliëf en lijken hierdoor ook nog een beetje natuurlijk. Totaal geen laminaat gevoel.

Voordelen van een witte vloer

Een voordeel van een witte vloer is ook dat je heel goed stof kan zien liggen. Misschien zijn er mensen die dit liever niet zien, maar ik wil dit juist wel graag zien!
Hierdoor kan ik ervoor zorgen dat de vloer goed schoon blijft. We hebben nu 10 jaar witte laminaat in andere ruimtes in huis en ik vind dit ideaal! Kleine steelstofzuiger bij de hand, en je houdt alles keurig fris.

We zijn er ontzettend blij met de vloer! Voor informatie bekijk deze laminaatvloer online bij Carpetright en bestel een staaltje. Of bekijk de stalen in de Carpetright winkel bij jou in de buurt!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *