Afgelopen zomer nam Fotograaf en Stylist Camilla Isaksson uit Zweden contact met mij op. Of ze ons huis mocht fotograferen, ik vond het prima. Zoiets geeft wel een beetje opruim stress als je 4 kinderen hebt rondlopen, maar ze stelde mij gerust, ze zou zich wel redden.

En op een warme zomerse vrijdagmiddag in augustus afgelopen jaar kwam ze langs. Camilla was een hele rustige lieve vrouw, en ik merkte nauwelijks dat ze in huis druk bezig was met haar reportage. Alles deed ze alleen, de styling en de fotografie. Tuurlijk was mijn huis al ingericht, maar op een foto worden vaak nog wat meer spulletjes aangesleept dan in de werkelijkheid.

En vandaag lag daar ineens woonblad “Hemma” in de bus uit Zweden. Zo leuk om weer terug te zien. Ons huis is inmiddels alweer totaal anders (-;

Omdat het blad misschien wel niet te verkrijgen is in Nederland, heb ik de reportage even op de foto gezet.

hemma 1 hemma 2 hemma 3 hemma 4 hemma 5 hemma 13 hemma 6 hemma 7 hemma 8 hemma 9

 

hemma 14 hemma 15

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie