IKEA lampje

Ik heb al eens vaker een blog geschreven over mijn oude IKEA lamp die ik geregeld een nieuwe twist geef. Het is een oude jaren 90 “platen” lamp die vroeger bij IKEA werd verkocht. Maar het leuke van deze lamp is dat je met op maat geknipte platen de lamp keer op keer opnieuw kunt stylen. De beste platen die je ervoor kunt gebruiken zijn placemats.

ikea

Zodra ik weer ergens een nieuwe leuke placemat tegenkom knip ik er weer een vierkant uit en heb ik weer een nieuwe lamp.

De vorige plaat , een andere placemat uitsnede kon er weer uit.

Xenos

Zo vond ik gisteren bij de Xenos deze vrolijke fris gekleurde placemats

Ze deden mij wel een beetje aan de jaren 80 denken. De kleuren en vormen zijn helemaal de trend van 2018. En fijn geprijsd namelijk maar €1,29

ikea

Het leukste deel van de placemat knipte ik op maat, en binnen een handomdraai had ik weer een nieuwe lamp!

Een fris nieuw kleurtje om het voorjaar in te luiden!

Fijne dag!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *