Oud lampje

Ik zie ze geregeld liggen bij de kringloopwinkel. Oude wandlampjes, vaak met een kapje.

Deze lamp zag ik toevallig vandaag ook weer liggen in de kringloopwinkel.

oud

 

Probeer het kapje eens weg te denken, en je ziet een mooi strak frame. Weer een gevalletje, kijk er eens wat langer naar. Om deze reden ben ik ook altijd erg lang aan het rondkijken in kringloopwinkels. Ik neem echt even de tijd om mijn D.I.Y. geheugen er op na te slaan als ik naar de spulletjes kijk.

Ik heb deze lamp laten liggen want ik had er al zo eentje gevonden. Het resultaat laat ik jullie zo zien.

IKEA Bollamp

Je hebt tegenwoordig overal van die grote grote bollampen te koop. Mijn favoriete budget keuze op het gebied van bollampen is die van IKEA. Wel van plastic maar dit valt helemaal niet op. Het voordeel van deze lamp is dat het licht heel zacht is. Ideaal als sfeerlamp zonder kap.

Het frame van het kringlooplampje hebben we bij de bank opgehangen. En kijk eens wat een leuk fris modern lampje het is geworden!

oud oud

Je kan zelfs in deze lamp kijken zonder dat het te fel is. Dit is altijd slim om even te checken als je een bollamp gebruikt zonder kap.

En alles bij elkaar voor minder dan 10euro. Een makkelijke en voordelige D.I.Y. !

Fijn weekend!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *