Oude lade

Gevonden in de kringloopwinkel, een oude kastlade. Hij stond daar rechtop tegen de muur. Ik had het hierdoor eerst helemaal niet eens herkend als lade! Een leuk vakkenkastje daar leek het meer op. Of zo’n hip rekje, die je vorig jaar ook had van IKEA. (insta hit!)

lade

rekje : Ypperlig 2017

Deze was destijds in mijn IKEA uitverkocht, dus ik zag in deze lade wel een leuk alternatief.

Hij was dan wel dicht aan de achterkant, maar ik vond hem inspirerend genoeg om hem voor die paar euro toch mee naar huis te nemen.

lade

Klokje

Er zijn altijd wel van die leuke accessoires die je er in kunt zetten. Zoals dit witte metalen klokje die ik ook in de kringloopwinkel vond. Ik hou van dit soort pure simpele designs. Er staat klein 1993 op de achterkant, maar het zou toch ook zo een klokje kunnen zijn van deze tijd? En dat vind ik altijd zo leuk van het mixen van oud en nieuw. Je ziet vaak niet eens wat nou nieuw of oud design is!

Ook de bowling kegel is een kringloopvonds.

lade

Ik denk dat de kegel ook niet zal misstaan op mijn zoons kamer. Lekker stoer item op een jongenskamer. En je hebt er geen “baan” voor nodig om er plezier van te hebben (-;

En zo heb je een leuke mini metamorfose voor minder dan €10 !

Fijne dag!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *