Voor je het weet is het alweer pasen. Ik was er nog helemaal niet aan toegekomen om een tak te kopen, maar gelukkig zat er in mijn Bloomon bos ook een mooi bescheiden paastakje. Want in de supermarkt zijn ze doorgaans echt niet beter.

En zo’n mooie krulwilg hebben wij ook niet in de tuin. Ik hang er altijd kleine houten paas figuurtjes in. Leuk voor de kinderen, en makkelijk voordelig te vinden namelijk in de kringloopwinkel.

pasen 2

Heerlijke combinatie met die wilde bloemen erbij

Bij de Xenos verkopen ze momenteel een hele leuke Bamboe collectie met paasafbeeldingen. Ik nam een paar bordjes mee die een beetje paas neutraal zijn, zodat ze na de pasen ook nog leuk staan als wand decoratie! In een bordenhouder.

pasen 4 pasen 5

 

Ook onze vaste gastblogger Aylin (instagram: @linnep1n ) heeft haar huis in paassfeer. En wil jullie ook graag even insprireren:

 

Hoi allemaal!

Pasen in huis is natuurlijk erg vrolijk! Maar het is maar voor even, dus ik wil jullie graag laten zien hoe je met spulletjes die je al hebt én eieren de perfecte paas sfeer kunt creëeren thuis!

Kijk je gezellig mee?

pasen 1

De leuke bamboe bordjes komen van de Xenos

Het welbekende paasontbijt! Hier heb ik gekozen voor bamboebordjes en een vrolijke placemat. Toegegeven de bamboe bordjes zijn nieuw maar kunnen na pasen prima gebruikt worden voor een bammetje! De rest van de spullen had ik al!

pasen 2

Na het paasontbijt is het tijd om gezellig bij te kletsen of eieren te gaan zoeken! Een vrolijk versierde eettafel is dan het perfecte uitzicht!

pasen 3

Decoratie kan ook functioneel zijn! Deze koekjes zijn leuk om te zien én lekker om van te smullen.

pasen 5 pasen 6

Hier wat sfeerbeelden van het vrolijke geheel! Ik hoop dat jullie leuke ideeën voor pasen hebben kunnen opdoen.

Aylin en Annemarie

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *