Al jaren heb ik pasteltinten in huis. Fris , kleurrijk en ruimtelijk vind ik het. Maar om pastel een beetje meer pit te geven (ook fijn voor de mannen! ) voeg ik sinds kort her en der wat zwart (wit) toe aan het plaatje.

Een paar zwart witte kussens op de bank, een prentje aan de muur of een lampje, met kleine aanpassingen heb je snel een andere switch in je interieur.

Kijk mee, en laat je inspireren door mij mijn zwart wit plan…..

zwart wit wonen 1

Een grijs zwart kleed is in combinatie met knalgeel is helemaal niet saai. Kleed: Rozenkelim

zwart wit wonen 2

Zwart wit gecombineerd met warm rotan en kleur geeft geen kil gevoel

zwart wit wonen 3

Geel geeft ook warmte aan zwart. De klok is een speciale Engelse leerklok uit de jaren 70. Geen echte klok dus , maar ik vind hem zo mooi dat ik hem toch mee nam uit de kringloopwinkel laatst. Het zwarte Rek heb ik geleend van Loods G.

zwart wit wonen 4

Juist het opzoeken van de knallende kleuren combinaties zorgt voor de verassende effecten! En als de basis neutraal is, kan je met accessoires altijd blijven variƫren.

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *