Regenboog

Vandaag liep ik weer eens in de kringloopwinkel en daar stonden heel veel gekleurde bloempotten. Nieuw, oud alles door elkaar, maar vooral in frisse kleurtjes. Ik kreeg er een regenboog gevoel bij, hier moest ik iets mee doen.

Boven mijn bureau heb ik een HEMA wandrek hangen. Hierin staat mijn verzameling dierenbloempotjes. Een tijdje gespaard, en allemaal in de kringloopwinkel gevonden.

Ik hou ervan om van vintage items een verzameling te maken. Hierdoor is het meer een geheel, en oogt het minder rommelig.

Low budget

Inmiddels waren de plantjes behoorlijk gegroeid, en konden ze wel een nieuwe grotere pot gebruiken. Dus nog meer reden om de potten aan te schaffen. Voor alle gekleurde potten totaal was ik een euro of 7 kwijt, dus een low budget oplossing voor een nieuwe interieur switch. De dierenpotjes heb ik in mijn vintage webshop Retroloekie gezet. Iets erin, is ook iets eruit is mijn motto.

Mijn collectie voor:

plant 3

Het “verpot” proces. Ik heb totaal geen groene vingers, maar heb mij nog aardig kunnen redden. Ze zagen er zo blij uit in de nieuwe pot!

regenboog 1

En het kleurige eindresultaat

regenboog 2 regenboog 4

Vanaf nu spaar ik dus regenboogpotjes. Misschien lukt het mij dan nog een keer om de potjes op kleur te zetten, net als een echte regenboog….(-;

regenboog 6

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

1 Comment

Stijn

Wat een mooi eindresultaat! Ik word er meteen vrolijk van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *