Spiegeltje spiegeltje….

Spiegels zijn praktisch, maar kunnen ook erg decoratief zijn. Soms kiezen mensen bewust voor een grote spiegel in een kleine kamer voor een ruimtelijk gevoel. Of wanneer er wat meer licht inval nodig is in een te donkere ruimte. Dan zet je de spiegel vlakbij een raam, en laat je het licht weerkaatsen. Maar spiegels zijn er natuurlijk ook om jezelf erin te bekijken. Kortom, iedereen heeft er wel eentje of meer in huis .

HEMA

Ik kocht laatst een een heel leuk spiegeltje bij de HEMA.

spiegeltje

Voor slechts 4 euro. Ik wist nog niet precies hoe ik het ging stylen, maar ik vond de vorm en de prijs zo aantrekkelijk dat ik hem meenam. Vaak komen styling ideetjes bij mij vanzelf wel als je het eenmaal in huis hebt.

Kwantum

Spiegeltje nummer 2 kwam een paar weken later van de Kwantum.

spiegeltje

Goud/koper kleurig en ook weer voor 4 euro. En bij het kopen van deze spiegel kreeg ik als plan om een groepje spiegels te gaan ophangen. Verschillende vormen, maar toch ongeveer even groot. Dit kan een leuk effect geven op de muur.

Kringloopwinkel

Maar voor een groepje moet er natuurlijk nog wel een spiegeltje bij. Spiegel nummer 3 ! Vond ik deze week in de kringloopwinkel. Een hoekige spiegel met mooi geslepen rand. Er zat geen haakje aan, dus ik hing hem op met een borden hanger *tip*

De kringloopspiegel was maar 2 euro, dus alle 3 de spiegels waren samen slechts 10 euro. Weer een echte vintage/new mix en low budget!

Het resultaat een frisse spiegel groep die de hagelwitte muur net even een beetje meer sprankel geeft. Om de muur optisch hoger te laten lijken heb ik de spiegels wat hoger gehangen. *tip*

En wat natuurlijk ook mooi meegenomen is op deze hoogte, is dat kleine kinderhandjes er niet makkelijk bij kunnen.

Een leuke spiegel twist in huis voor een vriendelijk prijsje. Ik ben er er blij mee, en kan niet wachten totdat de eerste warme zonnestralen er in zullen schitteren!

Fijn weekend!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *