Sportieve gymbank

Helemaal de trend van nu zijn gymtoestellen in het interieur. Een gymtoestel is vaak van leer, en onverwoestbaar. Een top idee dus om daar een interieur blikvanger van te maken!

gymbank

bron: pinterest

Helemaal passend zijn ze dan ook in de huidige industriële interieur trend. Het enige nadeel van zo’n echte oude school bok is dat ze moeilijk te vinden zijn. Scholen verkopen immers niet vaak hun inventaris, dus je bent vaak aangewezen op tweedehands vintage design winkeltjes. En als je daar dan een oud turnpaard ziet betaal je er zo een euro of €700 voor.

Kinderen

Ik heb zelf kinderen en merk dat het fijn is om in huis meerdere zitplaatsen te hebben. En het liefst een beetje flexibele zitplekken zodat de kinderen niet gebonden zijn aan 1 ruimte. Soms wil je ook zelf wel even rustig zitten zonder kinderen, en dan is het fijn als je zitplaatsen in een andere ruimte kunt schuiven. Na een tevergeefse zoektocht naar de perfecte stoere oude gymbank voor mijn eigen huis, vond ik een goed alternatief.

Vesta 4x stoer

Een leuke afdeling in de Vesta is de interne industriële winkel genaamd: “4x stoer”.

Op deze afdeling vind je interieur in stoere robuuste stijl. Een “must see” shop als je een keertje in de Vesta bent. Zo zag ik daar laatst gymbankjes staan ze waren net nieuw binnen. Zo van een afstandje niet te onderscheiden van oud.

 

Het bankje was mooi laag, en handzaam. Een ideaal bankje om kinderen op te laten zitten. Het materiaal was niet van leer maar van kunststof “leder look”

Hay

Ik hou best van een stoer interieur maar ik vind het wel belangrijk als het interieur fris en licht blijft. Ik besloot daarom bij de gymbank een licht vloerkleed te zoeken. Dit werd een vloerkleed van HAY ( €99) En om het zitcomfort en de looks van het bankje te verhogen koos ik er ook nog een schapenvacht bij. De schapenvachten bij Vesta zijn heel lekker soepel en hebben een natuurlijke look. Het vachtje wat ik mee nam had zelfs een stukje bruin! Dit maakt zo’n vacht meteen origineel.

De bank staat praktisch decoratief naast de bank. Ik ben erg blij met het resultaat !

 

Voor meer informatie: Vesta

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *