Bij mij om de hoek in Groningen is iets nieuws gebouwd. Een enorm groot hotel, en niet zomaar een hotel “The Student hotel” .

Als je Studenten hotel hoort, is mijn eerste gedachte niet meteen een luxe hotel. Maar daar had ik mij goed in vergist. Het hotel is namelijk alles behalve “gewoon” Het is een prachtig ingerichte plek vol design, en creatieve lounge ruimtes. Het doel daarvan is o.a mensen uit allerlei culturen, en opleiding niveau’s samen te brengen op een fijne inspirerende plek.

Je kan er al student verblijven voor langere tijd in een studio, maar je kunt er ook als gast logeren. Maar wil je alleen een hapje eten kan dat , er is ook een heel mooi restaurant in gevestigd, met gelegenheid om lekker buiten te kunnen zitten. En dat allemaal op steenworp afstand van het centrum van Groningen.

Scandinavisch design

Ik ging er een kijkje nemen omdat ik erg onder de indruk was van de inrichting. Dagelijks fiets ik er langs, en zag al voor het raam de prachtige Scandinavische design stoelen staan. Vintage stijl , maar helemaal nieuw en in frisse kleuren.

Hier moest ik een reportage van maken. Want behalve dat ik graag interieur inspiratie deel, vind ik het ook leuk om te laten zien wat voor moois de stad waar ik woon te bieden heeft.

Wil je het hotel bezoeken check dan de website The student hotel

Kijk mee, en geniet van al dit moois!

 

student 20 student 21

 

student 1 student 23student 2 student 3student 4 student 5 student 6 student 7 student 25

 

student 8 student 9 student 10student 12student 13student 15student 16student 18student 19student 20student 21 studemt 22

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *