Theedoeken

Theedoeken je hebt ze in allerlei soorten en maten. Vaak met een stylish printje leuk voor in de keuken. Maar soms heeft een theedoek zo’n leuk printje dat het eigenlijk zonde is om als thee doek te gaan gebruiken.

Zeeman

Low budget textiel winkel Zeeman is daarin zo’n voorbeeld. Een paar keer per jaar hebben zij hele leuke theedoeken in de collectie. Vorig jaar heb ik al eens een theedoek ingelijst. Het leuke daarvan is dat je na een tijdje als je er op uitgekeken bent de doek uit de lijst haalt en je het kan gebruiken als theedoek!

Vandaag zag ik in de Zeeman weer 3 nieuw binnengekomen theedoeken!

theedoeken theedoeken

Voor slechts €1,49 pst!! Omdat ik niet zoveel met de kleur rood heb kocht ik de andere 2.

Lijsten van 50×70 heb ik altijd op voorraad liggen (koop ze in de kringloopwinkel ) dus ik kon er thuis meteen mee aan de slag.

Het was wel een precies klusje om de doeken strak te strijken, de vouwen zaten er strak in. Maar na een beetje geduld met een stoomstrijkijzer lukte het de doeken plat te krijgen en ze zo netjes mogelijk in te lijsten.

Keuken

Eigenlijk is het leukste om dit soort lijsten in een keuken te hangen. Maar helaas hebben wij een kleine keuken waar ze niet tot hun recht komen, dus ik sier er de woonkamer mee. Ook leuk trouwens om de Milk variant op een baby kamer te hangen.

Leuk zo’n knallend accent op de wand!

Een leuke afwisseling voor een kleine prijs!

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *