Afgelopen maand was ik op een vintage markt in Laren. Ik zag een kraam vol met oude platen, en omdat wij zelf thuis ook regelmatig platen draaien trok het mijn aandacht. Maar wat bleek, het was geen platen kraam het waren krukken gemaakt van originele platen.

11 platen op een stapel, met als bovenste plaat eentje naar keuze is het concept. Hoe origineel is dat idee? We spraken af om samen te werken want het leek mij namelijk erg leuk om jullie hiermee kennis te laten maken.

kruk-4 kruk-5 kruk-6

 

Kinderen voor Kinderen

De 30 plussers zullen het misschien wel herkennen, het hebben van een favoriete plaat uit zijn of haar jeugd. Ik luisterde in de jaren 80 vooral naar Kinderen voor Kinderen en Sesamstraat. Daarna kwam de cd dus stopte mijn platen geschiedenis. Daarom koos ik voor mijn “custom made” kruk een Smurfen plaat die ik nog kende van vroeger en indruk op mij had gemaakt vanwege zijn blauwe kleur. Ook vond ik de blauwe plaat helemaal passen in ons interieur.

kruk-1 kruk-2 kruk-3

 

Het zoeken naar deze plaat bleek geen probleem de plaat was zelfs op voorraad en binnen een paar dagen stond de kruk al bij mij thuis.

Wil je nou ook een stukje nostalgie in huis halen in de vorm van een kruk. Of wil je iemand verrassen met een speciale herinnering ?

Marijn de maker en bedenker van deze krukken is bereikbaar via zijn website Vinylkruk

En wil je er eentje winnen? Hou dan mijn instagram account in de gaten, begin oktober geven wij er eentje weg!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *