Het lijkt een hobby van mij te worden kasten verven. Ik ben er niet perse naar op zoek, maar als ik in de kringloopwinkel tegen een leuke kast aanloop kan ik het gewoon niet laten het te kopen.

Vandaag was weer zo’n moment, een knalrood kastje. De schuine pootjes en de knoppen verhulden al dat dit een heel mooi kastje was. Deze moest ik meenemen. Ik had thuis nog verf staan (Flexa Pure extra matverf) dus kon meteen aan de slag.

De kast heb ik licht geschuurd, en met ammoniak ontvet. Daarna met een rollertje de kast geverfd. Doordat de verf net zo snel droogt als krijtverf kon ik na een half uur de tweede laag al aanbrengen. Na ruim een uur was ik al helemaal klaar! Verven hoeft dus helemaal niet altijd een drama te zijn.

Ik ben blij met dit zacht kleurige roze kastje. Wederom weer mooi in combinatie met blauw wit.

flexa 1

 

flexa 2 flexa 4 flexa 5 flexa 6

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie