Hout

Ik had het in een paar berichten terug al over mijn interieur voornemens van 2018. Waar ik momenteel heel blij van wordt is de hout trend. En dan bedoel ik niet donker eiken, of geverfd hout, maar gewoon puur licht of onbehandeld hout.

hout

Ik speel er al een tijdje mee in huis

hout

Kleine accenten hierin zijn al erg leuk zoals dit tafeltje van Woud design

Het pure lichte hout in combinatie met wit of een fris pastel kleurtje vind ik prachtig. Fris , en puur, want meestal is het ook nog eens massief hout.

Pinterest

Via Pinterest raakte ik ook al erg geïnspireerd na het zien van deze foto

foto credits: Welke.nl

Dit is ongeveer het sfeertje wat ik in 2018 graag nog meer terug wil zien in in mijn eigen huis. kleuren bloemen en planten steken hier zo mooi bij af.

Kaarsenstandaard

Omdat ik niet meteen mijn hele huis wil herinrichten met licht hout hou ik het eerst bij accessoires. Zo kwam ik vandaag in de kringloopwinkel een prachtige kandelaar tegen. Vintage, licht hout (met dun laagje olie ) . Wat een blikvanger!

Groot, en ruimte voor veel kaarsen.

 

Ik had nog een pak pastel roze kaarsen liggen en dat stond er prima bij. Weer dat pastel bij licht hout wat heel goed past.

 

Het geeft meteen een beetje warmte aan een ruimte zo’n houten element.

Geen idee of het een speciaal design is, maar dat maakt ook niet veel uit, de kandelaar is prachtig. Je kunt hem ook nog in verschillende standen zetten. Dit zijn van die kringloop vondsten was ik behalve blij, ook erg geïnspireerd van raak.

Mocht je interesse hebben in de kandelaar hij komt op mijn facebookpagina Retroloekie

Fijne dag!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Danique

Hoi Anne-Marie,

Jawel hoor, wat een gave kringloopvondst weer!! Om met Tamara (de assistente van dj Gerard Ekdom te spreken): ‘Hoe dan?’
Ik ben al aardig bedreven om mooie vondsten tussen de kleding in kringloopwinkels eruit te vissen, maar dit soort woonaccessoires kom ik dus nooit tegen (of ik kijk er finaal overheen). Leuk om op jouw website dan (weer) te zien dat ze er echt wel zijn.

redactie

haha dank je wel Danny! Ik had ook al een paar x voorbij deze kandelaar gelopen voordat ik hem zag staan! Dat is denk ik mijn grootste tip, neem de tijd! (-;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *