Alweer meer dan een jaar geleden kwam vriendin Ingrid op de proppen met wandbordjes. Deze vintage bordjes decoreerde zij met een speciale decal (plakbare afbeelding) waardoor het bord een totaal andere look kreeg.

Ik heb de bordjes een tijdje in mijn webwinkel Retroloekie verkocht, maar inmiddels heeft ze een eigen webshop Letscoloryourworld

Haar borden zijn intussen zo populair geworden dat ook andere winkels ze verkopen waaronder zelfs Kitsch Kitchen in Amsterdam ! (1 van mijn favoriete adresjes )

ingrid 1 ingrid 2 ingrid 3

Kringloopwinkel

Haar oude borden haalt ze overal vandaan. Kringloopwinkels, markten en zelfs uit Frankrijk waar 2 lieve buurmannen van Ingrid geregeld partijtjes voor haar meenemen.

Ook ik neem regelmatig bordjes mee voor haar uit de kringloopwinkel( ik kom er immers toch elke dag) Ingrid heeft wel een paar hoge eisen het moeten dan wel perfecte borden zijn. Puntgaaf, een fris kleurtje en het liefst met gouden accentje. Altijd weer een uitdaging!

Ik heb momenteel een leuk stel aan mijn muur hangen. Het leuke van wandbordjes is dat je ze geregeld kunt afwisselen. Er zit een speciale hanger om waar je de borden makkelijk in en uit kunt halen.

ingrid 8 ingrid 5

lampje komt van; By Max&mini

Via haar webwinkel zijn deze bordenhangers te bestellen.

Via mijn @thuisinstyling Instagram geef ik deze week namens Letscoloryourworld 2 borden weg naar keuze! Doe je mee?

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *