Werkplek in oude stijl

Afgelopen vrijdag vond ik in de kringloopwinkel een oude bureau stoel. Prachtige statige poten en stoer zwart van kleur. Ik had hem bedacht voor mijn middelste dochter van 6 maar zij bleek nog een beetje te klein. Dus de stoel maar weer even aan de kant gezet.

Maar zo’n stoel blijft dan toch ergens in mijn achterhoofd zitten. Hij paste dan wel niet bij het bureautje van mijn dochtertje, maar wat zou ik er dan mee kunnen doen qua styling? Hij is te leuk om gewoon te laten staan in een hoekje.

Tweedehands geluk

Vandaag kwam ik bij de kringloopwinkel een oude looplamp tegen. Gewoon zwart, maar ik dacht meteen aan de stoel. Een goede combinatie. En bij de prenten en schilderijen stond een prachtige oude schoolplaat. Thuisgekomen kreeg ik meteen styling inspiratie. De stoel, de plaat en de lamp bleek een perfecte combi.

bureau

Prachtige oude school plaat met haven. De kleuren, de prent alles sprak mij aan

bureau

En zo vielen alle puzzelstukjes in elkaar, een leuke werkplek was ontstaan!

Als je in een looplamp een zacht lampje doet kan je hem dus ook perfect gebruiken als bureau of ander sfeer lampje.

En nu maar kijken of het lukt om te concentreren op je werk, met zo’n mooie plaat voor je neus! (-;

Mocht je interesse hebben in de stoel of in de plaat hij komt te koop op mijn Retroloekie Facebook pagina

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *