Winkeltje van Hannah

Via Instagram ontdekte ik het prachtige account van “Winkeltje van Hannah” . Op het eerste oog een toffe vintage online shop, maar er bleek een verdrietige geschiedenis achter deze mooie shop schuil te gaan.

Op Facebook las ik het indrukwekkende verhaal van Liesbeth;

mijn naam is Liesbeth mijn nichtje heette Hannah. Zij mocht maar 1 jaar worden, zij was 4 mnd toen bij haar leukemie werd ontdekt.
Wat mij geraakt heeft is wat er financieel allemaal bij komt kijken als je kind ernstig ziek is/wordt. Ik dacht dat het allemaal goed geregeld was in Nederland maar oh wat komen er veel kosten bij. Na Hannah zijn er helaas meerdere kinderen die ernstig ziek worden en met de verkoop van leuke spullen kan ik wat geld brengen naar het ziekenhuis waar ze deze ouders op financieel gebied wat kunnen geven. Het winkeltje draag ik ook op aan Hannah?.”

Ik was er zelf ook niet van op de hoogte dat je voor zoveel hoge kosten kunt komen te staan als je kind ernstig ziek wordt. Medicijnen worden vaak wel vergoed, maar voor zoveel andere zaken moeten ouders echt zelf betalen. En dan heb je het bijvoorbeeld over honderden euro’s per apotheek bezoek. Of een rollator die je zelf moet aanschaffen voor je kind.

Erg bijzonder en lief dat Liesbeth dit doet voor al die ouders die door die vreselijke hel moeten gaan.

Vintage lovers

Het initiatief van Liesbeth is daarom ook eentje om eens even in het zonnetje te zetten!

De spullen in de winkel worden zorgvuldig bij elkaar gezocht.

Van stoer vintage, tot lief brocant.

En de prijsjes zijn vriendelijk

Zelf kocht ik er afgelopen week oude schoolstoelen.

Ik mag graag een beetje afwisselen met stoelen bij ons thuis!

 

En voor het goede doel, dat koopt ook een stuk sneller (-;

Wil je ook graag een kijkje nemen in het winkeltje van Hannah?

ze zijn te vinden en volgen op Facebook: Winkeltje van Hannah en

Instagram: winkeltje_van_hannah

Vintage shoppen voor het goede doel!

Fijne weekend!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *