Afgelopen week heb ik zoiets leuks gedaan, ik mocht bij woonzaak Kruit en Kramer in Groningen een woonkamer helemaal inrichten in mijn eigen stijl.

Nu is Kruit en Kramer zo groot als een meubelboulevard dus het uitzoeken was een feestje om te doen, lekker veel keuze!

Ik deed dit ter ere van hun woonfeest wat ze woensdag avond 14 dec. hebben.

Goodiebag

Dit staat er in het persbericht:

Het woonfeest van Kruit en Kramer komt eraan! Een dikke tip aan alle interieurliefhebbers van Groningen! Met wie ben jij aanstaande 14 december aanwezig?
Zorg voor een ticket door je aan te melden. Tickets zijn gratis en natuurlijk krijg je ook nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis!

Dus heb je zin in een lekker avondje wooninspiratie, en ben je benieuwd naar de “Thuisinstyling kamer” meldt je dan snel aan via deze link

Meet en greet

16 december ben ik zelf aanwezig van 13-17 uur ! Je kan samen met mij de Thuisinstyling kamer bekijken en eventueel styling advies krijgen, of andere vragen stellen. En lijkt het je leuk om iets te winnen uit de Thuisinstyling kamer twv 100euro, doe dan ook even mee met de winactie op Facebook via deze link

Dit is het resultaat geworden, een fris gekleurde kamer. Ik heb expres betaalbare items gekozen zodat het helemaal bij Thuisinstyling past. En zoals jullie het misschien ook een beetje gewend zijn van mij, niet te duur.

 

kruit-1

Alles wat je ziet op de foto is verkrijgbaar in de winkel.

kruit-2

Deze te gekke robot vazen waren mijn inspiratie waardoor de kleuren combinatie in de kamer ontstond. Deze vazen zijn op de dag dat ik er ben ook te winnen!

kruit-3 kruit-4 kruit-5 kruit-7

Tot ziens op het woonfeest, ik heb er zin in!

Hoendiep 99c Groningen

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *