Persoonlijk vind ik Pasen en de daarbij behorende versieringen een veel mooiere feestdecoratie dan Kerst. Het zit hem denk ik in de kleurencombinaties (lekker pastel en zoet) en in de diertjes; konijntjes, kuikentjes, en vogeltjes. En toegegeven: de chocolade eieren spelen ook een belangrijke rol voor mij!

Onze paastak staat alweer. Ik had dit jaar geluk dat ik er eentje kreeg uit de grote tuin van mijn moeders vriendin. Het is met stip de mooiste tak die we ooit hebben gehad. Vanwege de kronkels en de verse blaadjes die weer opbloeien door het water waar hij instaat. Ik heb hem in een oude vintage wijnfles gezet, ideaal want erg stabiel. De versieringen zijn kringloopvondsten, vooral van hout.

En zeg nou zelf: met deze tak heb je toch direct al zin in Pasen?

pasen 2 pasen 3

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie