Een tijd geleden werd ik benaderd door Rabito een Koreaans bedrijf in zitzakken in de vorm van een konijn en andere konijnen accessoires. Of ik een opblaas variant wilde uitproberen. Ik zag de foto van de stoel met 2 grote oren, en ik was verkocht. Als je kinderen hebt is zoiets natuurlijk erg lollig, en fotogeniek!

Onderin de stoel moest een beetje water voor de stabiliteit , en de rest heb ik gevuld met lucht. Het kunststof is dikker dan plastic waar je zwembad speelgoed van hebt. Een lekker stevig kinder fauteuiltje ! Kinderen vinden zo’n eigen stoel ook erg interessant kan ik je uit ervaring vertellen!

rabito-1

Deze mok is ook van Rabito hoe leuk is dit!

 

 

 

 

rabito-3

En dit is de zitzak variant met pitjes, en wisselbare hoes.

 

bunny-2

Mijn dochtertje moest eerst even goed kijken wat nou de bedoeling was van dit gekke konijn

bunny-3

Maar had al snel door dat dit erg grappig was!

bunny-1

Straks in het voorjaar mag het konijn lekker de tuin in! We zullen er nog veel plezier van beleven.

 

Voor meer inspiratie en konijnen zie hier in de webshop

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *