Geometrische trend

Geometrische vormen zien we steeds vaker opduiken in het interieur. Het is ook een trend die in 2018 zal blijven doorzetten.

Daarom leek het mij leuk om in de Vesta op zoek te gaan naar het interieur item dat helemaal aansluit op deze trend.

Dienbladen

Mijn oog viel al snel op de kleurrijke geometrische dienbladen van Hay. Kaleido schalen worden ze genoemd. Het leuke van deze schalen is dat, welke maat je ook neemt, ze allemaal in elkaar passen als een puzzel.

En als je meerdere schalen hebt, kun je lekker variƫren. Leuk als je bezoek krijgt om de hapjes op te serveren. Een tapas avondje in stijl ! Maar je kunt ze ook gebruiken om kleine plantjes op te zetten, of je legt ze gewoon kaal op tafel, ze zijn al mooi genoeg.

 

Hay

Hay bestaat (pas) sinds 2002 en laat zich inspireren door de jaren 50 en 60, en is herkenbaar door het gebruik van veel kleur, iets wat mij persoonlijk erg aanspreekt. Een vintage look, maar dan nieuw en fris. En ze zijn ook nog eens betaalbaar voor echt design.

 

High tea

Ik koos ervoor om de schalen te stylen in een High tea thema. Zo kan je wel voor de dag komen als je gasten hebt.

 

Maar de schalen lenen zich ook erg goed om een bloemetje op te zetten.

(foto schalen met bloem , kies maar 1 uit ? )

Goud trend

Toen ik toch bij Vesta was nam ik ook meteen de “Lup” kaarsen houder van Hay mee. Deze trendy goudkleurige metalen houder is makkelijk op te hangen vanwege het lichte gewicht.

Een klein spijkertje is voldoende. Dit geeft weer mogelijkheden om het nog een keer zonder al teveel moeite te verplaatsen.

Badkamer styling

Ik koos ervoor om de houder in onze badkamer te hangen. Juist op deze plek waar je soms de tijd neemt om even lekker te ontspannen is kaarslicht welkom.

 

De staande variant heb ik op de bovenste plank van een wandrek geplaatst. Zo gecombineerd met wit komt de houder mooi tot zijn recht.

Ik ben helemaal klaar voor de zwoele zomer avonden met kaarslicht en een kopje thee!

Voor meer informatie en inspiratie over dit merk zie; Vesta

Fijne zondag!

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *