Zaterdag

Soms heb je dat een bloem verrassend sterk blijkt te zijn! ken je dat? Deze lelie zat vorige week in een Albert Heijn bos en had ik even apart in een vaas gestopt. En dan juist lijkt het alsof bloemen het veel langer volhouden dan in een bos. Wat een inspirerende kleurtjes!

De vaas vond ik een paar weken geleden in de kringloopwinkel. Er zat nog een V&D sticker onder. (wat missen we deze winkel he!)

weekend 2

Schutting

In de middag even lekker buiten gezeten. In Groningen hadden we zaterdag de hele middag zon.

Op de schutting heb ik wat rieten manden en onderzetters ( uit de kringloop ) gehangen. De 2 jaar oude schutting is nog steeds erg kaal, en zolang er nog niet echt genoeg groen op groeit moet ik het hier maar een beetje mee opleuken. De mand op tafel vond ik een paar jaar geleden in de kringloopwinkel. Ik doe er altijd school traktaties van de kinderen in. De mand was oranje, maar ik heb hem dit weekend even roze gespoten met een verf spuitbus.

weekend 3

Zondag

Op de markt is je gulden een daalder waard! Ik kocht zaterdag middag deze enorme bos gladiolen voor 7 euro. Ik dacht eerlijk gezegd dat de bos een stukje kleiner uit zou vallen (vandaar ook kleinere vaas ik heb niet eens een passende!) maar zo in de hoek is het wel een echte eyecatcher! En hij is nog niet eens helemaal uit, dat beloofd nog wat.

weekend 5

 

Afgelopen vrijdag had ik Suzanne Stevense op visite van Werkwinkeltje

Zij gaf mij een prachtige puddingkaars cadeau. Net echt toch? ze maakt ze zelf met echte puddingvormen. De groene spettervaas is er weer eentje uit de kringloopwinkel ik vond hem afgelopen donderdag. Ik heb inmiddels een hele collectie , maar zo’n prachtige kleur groen had ik nog niet in dit formaat.

 

De letter A komt van Loods G en de kopjes met gezichtjes zijn van Alittlelovelycompany

weekend 1

Nog een fijn laatste stukje weekend toegewenst!

facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *