Interieur styling met goud

Als ik iets leuk vind in het interieur dan is dat wel goud styling! Mijn liefde voor goud in het interieur is een jaar of vijf geleden ontstaan, en nog steeds niet verdwenen.

Het geeft een beetje ¨glam¨ maar ook warmte in een interieur.

Het moet niet een potje overdaad schaad worden, maar gewoon stylen met accenten. Less gold is more!! Jullie kunnen op mijn Instagram zien dat ik in mijn interieur eigenlijk altijd wel gouden accessoires toe pas. Maar in dit artikel laat ik zien dat je ook voor in de badkamer badkamermeubelen kunt stylen met de leukste gouden accessoires!

badkamermeubelen
. Goldenshower foto:megadumptiel.nl

Op 1 : De goudkleurige douche combinatie. Deze gouden douche is van mat goud en heeft een licht verweerd effect. Dit is ideaal voor de subtiele goud lover. Een douche als deze staat prachtig in combinatie met mat zwarte metro tegels.

badkamermeubelen
mozaïek tegeltjes goud foto: megadumptiel.nl

Op 2: Kleine mozaïek tegeltjes. Het ziet er misschien heftig uit, maar als je het subtiel toepast door bijvoorbeeld een klein muurtje boven de wc te betegelen heb je een leuk accent, en is het alles behalve kitsch.

badkamermeubelen
Gouden wc knop foto: megadumptiel.nl

Op 3: De gouden wc knop is ook een typische blikvanger voor als je van subtiel houdt. Niet te overheersend door de matte afwerking, maar toch een leuk accent in je wc.

badkamermeubelen
Gouden kraan met marmer foto: megadumptiel.nl

Op 4: De gouden kraan. Vroeger een teken van rijkdom, maar tegenwoordig voor veel meer mensen bereikbaar door de betaalbare prijs. Deze kraan vind ik zo mooi in combinatie met marmer dat ik deze niet kon laten ontbreken in deze goud top 10. Goud en marmer is een droom combinatie!

badkamermeubelen
Gouden badkuip foto: megadumptiel.nl

Op 5: De gouden badkuip. Eigenlijk mijn nummer 1! Wat een mega statement maak je hiermee. Het lijkt misschien over de top zo´n bad in bladgoud look. Maar als je het bijvoorbeeld combineert met een simpele witte (matte) tegel, compenseer je de opvallende uitstraling, en hou je het stijlvol.

badkamermeubelen
Goudkleurige prullenbak foto: megadumptiel.nl

Op 6: Heb je een kleiner budget, maar wil je toch graag een beetje goud toevoegen aan je badkamer? Werk dan met accessoires. Een prullenbak, een medicijn/wc rol kastje. Is het van een mooie kwaliteit zoals deze voorbeelden betaal je niet weinig, maar het is altijd financieel minder ingrijpend dan een groot bad, of een douchecombinatie.

badkamermeubelen
Gouden badkamer kastje: foto megadumptiel.nl
badkamermeubelen
Gouden waskom: foto megadumptiel.nl

Op 7: De goudkleurige waskom. Een waskom is sowieso natuurlijk prachtig, maar in het goud steelt ie helemaal de show. Deze kleur is wat meer warm goud, maar ook andere tinten goud zijn mogelijk.

badkamermeubelen stylen met goud
Gouden douchekabine: foto megadumptiel.nl

Op 8: Wauw!! hoe mooi is dit! Een goudkleurige douchecabine! Zoals je ziet is de overige styling van deze fictieve badkamer rustig gehouden, zodat je echt een object in zijn kracht laat staan. Meer dan deze cabine heeft de ruimte qua styling gewoon niet nodig.

badkamermeubelen stylen met goud
Gouden spiegel: foto megadump.nl

Op 9: De gouden spiegel. Een subtiele gouden basic door zijn minimale gouden randje. Voor iedereen die van een beetje gouden ¨glam¨ houdt, maar met mate.

badkamermeubelen stylen met goud
Design radiator goud: foto megadumptiel.nl

Op 10: Je kan een radiator subtiel wegwerken, maar je kan er ook voor kiezen om er een blikvanger van te maken. Dit kan met deze goudkleurige radiator. Prachtig afgewerkt met mooie sierlijke kranen.

TIP: Al deze gouden objecten heb ik gevonden in de webshop van Megadumptiel waar ik had gezocht op ¨Goud¨

Ik ben dol op deze gouden beauty´s! Zou jij het ook aandurven?

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *