Bijzonder mooi

Soms kom ik van die webshops tegen die ik extra sympathiek vind. Dat gevoel had ik direct bij “Bijzonder mooi” Een webshop met enkel en alleen Nederlands design. Behalve dat het natuurlijk erg leuk is om de Nederlandse designer te steunen, is het verhaal erachter ook erg leuk om te lezen.

Webshop bijzonder mooi maakt er namelijk werk van om te vertellen hoe een product is ontstaan. Vanaf het ontstaan van het ontwerp, naar het eindproduct.

Dit maakt het kopen nog meer een beleving. Zelf vind ik het ook leuk om soms mensen iets te kunnen vertellen over de spulletjes die ik thuis heb. Een leuke anekdote over het ontstaan , of een weetje over het bijzondere materiaal waar het van gemaakt is. En meestal is dit dan ook nog eens duurzaam. Wat tegenwoordig ook niet onbelangrijk is!

Verjaardags vlaggetjes

Mijn eerste bestelling uit deze webshop waren vlaggetjes. Wij hebben in de zomermaanden zo’n 10 verjaardagspartijen in huis, dus versiering gaat er bij ons op en af waar je bij staat. De vlaggetjes en de overige versiering wordt er dan meestal niet mooier op. Helemaal als je (zoals ik) weinig geduld hebt met het opvouwen van het delicate spul!

Vlaggetjes van stof waar ik al mee bekend was hebben vaak drukke printjes. Hierdoor was ik er snel na de verjaardag alweer klaar mee.

Bij bijzonder mooi zag ik de linnen vlaggen van “Global Affairs”. Stijlvol door het luxe linnen materiaal en de niet schreeuwerige kleuren. De vlaggen zijn keurig afgewerkt aan de zijkanten en hangen mede hierdoor mooi strak naar beneden.

 

Inmiddels hangen ze al een week in onze kamer. Dit staat zo gezellig zomers dat ik totaal geen noodzaak voel om ze op te bergen.

Wat trouwens wel goed kan in handig bijgeleverd linnen tasje.

prijs: €19,95,-

Theedoek in stijl

Onze net verbouwde keuken wordt steeds meer af. En zo’n nieuwe keuken vraagt dan ook om een paar nieuwe accessoires. Ik viel voor de theedoeken van Rosary Vine met prachtige natuurlijke print!

De print op theedoek Rosary Vine is gebaseerd op een simpel hangplantje in de werkkamer van Dutch Designer Jurianne Matter. Ze was dagenlang op zoek naar inspiratie en dat bleek gewoon naast haar op het kastje te staan!

De theedoeken van Jurianne Matter dragen het “GOTS” organic logo en daarnaast nog het Fairtrade keurmerk. De hele keten – van zaadje tot aan het stikwerk in de fabriek – voldoet aan strenge biologische en fairtrade eisen. Wederom een aankoop met een beleving!

prijs: €12,75,-

Keecie tas

Van tassen heb je er nooit genoeg. Voor de zomer had ik behoefte aan een basic kleurtje. Ik draag in de zomer altijd veel zachte kleurtjes, en een donkere of zwarte tas vind ik daar echt niet bij passen. Mijn smaak is als basic vrouwelijk te omschrijven, en daarom viel ik voor de tassen van “Keecie”

De leren tassen van dutch designer Keecie zijn handgemaakt en voorzien van een originele zeefdruk aan de binnenzijde, het signatuur van Keecie. Dit maakt zo’n tas extra speciaal, want niet iedereen ziet dit prachtige verstopte detail direct!

bijzonder mooi

Je betaald voor zo’n designtasje van echt leer natuurlijk wat meer dan een tasje van de C&A, maar daar heb je ook wel iets orgineels. En duurzaam, want zo’n leren tas gaat in principe je hele leven mee!

En als ik dan een duurdere tas kies dan wil ik er niet snel op uitgekeken raken. Daarom koos ik een neutrale kleur “cement” Een koele kleur crème wit. Move Mountains Tas Cement

prijs: €119,-

En een tijdloos model.

Ik kan weer even vooruit! Benieuwd naar deze webshop van Nederlandse bodem check dan: Bijzonder Mooi

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *