Vintage geluk

Een bijzondere vintage tafel op wielen. Dat was mijn eerste gedachten toen ik het ding deze week zag staan in de kringloopwinkel. Ik heb altijd een zwak voor vintage metalen meubels, het heeft iets stoers. Niet te groot, maar fijn rank metaal dat vind ik mooi. Dat was dit tafeltje ook. Al wist ik nog niet precies wat ik ermee wilde, het ging toch mee naar huis.

vintage

Hij paste net in de bakfiets! Altijd even spannend of zo’n vondst thuis wel leuk uit pakt!

Jaren 80

Ik vond ik vorige week ook al een leuk stoeltje van staal

 

vintage

Ik denk jaren 80-90 IKEA. Ik blijf een zwak hebben voor meubeltjes uit die tijd. Toevallig in dezelfde stijl als het tafeltje op wielen.

Thuisgekomen viel het tafeltje meteen op zijn plek. Wat een leuk ding!

Met een houder voor drankjes, en een rek voor tijdschriften aan de andere kant.Hoe handig? Het tafel karretje is redelijk groot, maar doordat de kleur wit is en het blad van glas lijkt het tafeltje helemaal niet zo groot.

De uiteindelijke plek is naast de bank geworden. Leuk om een bos bloemen of een plant erop te zetten. Het tafeltje heeft een goede hoogte daarvoor.

Het melkmeisje

Het melkmeisje vond ik ook in de kringloopwinkel. Bij een strakker interieur geeft zo’n oude meester meteen zoveel sfeer! Je ziet de replica oude meesters wel meer terug in het interieur van nu. Maar een oude replica uit de kringloopwinkel blijf ik toch qua sfeer het mooiste vinden.

Een goede vintage score dus deze week! Ik kan weer lekker schuiven thuis.

Fijn weekend!

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *