Bloempotten

Bij leuke planten horen natuurlijk ook leuke bloempotten. Sinds ik een plantentik heb gekregen kijk ik ook uit naar de leukste bloempotten. En de beste plek om ze te vinden is voor mij de kringloopwinkel.

Kleuren

Ik wissel thuis nog wel eens af met kleuren in ons interieur. En om dan bij elke accessoire wissel steeds weer nieuwe bloempotten te gaan kopen is een dure grap. Bij de kringloopwinkel barsten ze van de bloempotten. In alle kleuren en maten. Ideaal dus voor een low budget planten styling.

Out of the box

Afgelopen week zag ik in de kringloopwinkel een oude wegschaal liggen.

bloempotten

Deze liggen wel eens vaker in de kringloopwinkel. Soms nog met het middengedeelte erbij, maar soms ook als los potje. Best een leuk idee om in een keuken als gouden blikvanger op te hangen met bijvoorbeeld 2 plantjes erin.

Maar helaas, wij hebben een te kleine keuken, dus ik koos ervoor om het midden gedeelte eruit te halen. En dan heb je ineens 2 bloempotten om op te hangen!

Hangpotjes

Wij zijn op dit moment bezig met de laatste puntjes op de i te zetten in onze vernieuwde badkamer. (wordt vervolgd hier) En ik wil hier veel planten voor gebruiken. We hebben 1 muur in de badkamer met behang, en daar zit een goudtint in.

Ik vind het altijd leuk om een accent uit behang ergens laten terugkomen in de styling van de rest van de ruimte. Ik had nog niet echt iets heel leuks met goud gevonden voor de styling. Dus de vondst van de weegschaal potjes deze week kwamen op het juiste moment!

1 potje aan het rekje (ik kocht al eens eerder zo’n los schaaltje)

en 2 voor het raam

Ik had nog een oude goudkleurige halsketting liggen. Deze gebuikte ik om 1 potje in lengte te verlengen.

Een leuke low budget manier van planten styling. Je vind dit soort potjes in de kringloopwinkel vaak tussen de snuisterijen. Soms moet je wel even de basis ketting vervangen, maar deze kun je ook kopen in de bouwmarkt op rol.

 

Fijne dag!

 

 

 

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *