Bloempotjes

Sinds ik verslingerd ben aan planten zijn bij mij thuis de bloempotten niet aan te slepen. Mijn “moeder Pilea” krijgt om de haverklap stekjes en dat moet natuurlijk allemaal een plekje krijgen. En als interieur styling je lief is wil je dat natuurlijk wel in stijl!

Kringloopwinkel

De meeste potjes koop ik in de kringloopwinkel. Ik kies dan altijd voor wit of zwart zodat het niet een te drukke bedoeling wordt bij mij thuis. Onlangs had ik geluk, ik vond in de kringloopwinkel een mooie zwarte etagere!

Gezien de stijl eentje uit eind jaren 80 begin jaren 90. Zwart met kleine gouden knopjes.

Ik had nog een lege hoek over bij de eettafel waar de planten etagere goed kon staan. Ook hier heb ik weer gekozen voor de rustige basis voor de planten namelijk witte potjes.

Decolovers

Juist de afwisseling van oude en nieuwe potjes vind ik het leukst. Zo vond ik onlangs in webshop : Decolovers hele leuke potjes op pootjes

bloempotjes

Het leuke van z’n hoog potje is dat ze voor je gevoel toch wat minder in de weg staan. En het staat zo chique !

Ik bestelde een zwarte en een goudkleurige M en L maat. Je ziet bijna het verschil niet maar de goudkleurige heeft een iets kleiner potje.

Mooi hoog op poten geen kringen op het blad!

Hij staat mooi op ons bureautje in de woonkamer. Een werkplek in een woonkamer vond ik geen probleem mits het er wel een beetje gezellig uit ziet!

Deze stek vaasjes zag ik ook op de website van Decolovers. Ik heb ze niet besteld, maar ze lijken mij dus ideaal om stekjes in te kweken. En het het staat ook nog decoratief.

Fijne dag!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *