Rotan

Grappig hoe trends gaan en na jaren weer terugkomen. We zijn al een tijdje gewend geraakt aan rotan stoelen. Vroeger in de jaren 60/70 waren deze erg populair en sinds een paar jaar zijn ze opnieuw niet aan te slepen.

rotan

Zelfs in de kringloopwinkel betaal je voor dit soort exemplaren al snel een euro of 35!

Wat mij betreft een beetje te gek, maar dat is wat trends soms veroorzaken.

Nieuw rotan

Gelukkig spelen interieur winkels in op de nieuwste trends waardoor je inmiddels ook al een nieuwe rotan stoel kunt kopen voor een kleinere prijs en niet van oud te onderscheiden.

rotan

Rotan stoel Kwantum

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rotan kast

Om in deze rotan trend door te gaan leek het mij leuk om een keer een kast op de kop te tikken. De kasten zien we nog niet echt terug in de winkels, maar ze staan juist zo leuk in de huidige BOHO stijl trend.

Afgelopen week had ik geluk! Ik vond in de kringloopwinkel een enorme rotan kast! ( Kringloop plus Groningen ) voor een leuke prijs.

Een beetje in de Pauwstoel stijl een stoel die ik eerder al eens kocht.

 

De kast was in mooie staat, en lekker groot. Ik moest er wel even voor terugkomen met een busje, maar dat had ik er voor over!

 

Planten verzameling

Een geschikte kast om te gebruiken voor een planten verzameling. Het natuurlijke rotan gecombineerd met het fris groen van de planten maakt het plaatje helemaal af.

De mooie grote varen kocht ik deze week bij de Albert Heijn voor maar €5 ! Ik vond deze retro plant goed passen bij deze kast.

De bloempotten (uit de kringloopwinkel) heb ik in 1 kleur gestyled en dat was wit. Verschillende kleuren potten geven namelijk al snel een rommelig geheel.

 

En doordat de kast doorschijnend is oogt het ook niet zo zwaar in het interieur lekker luchtig.

Ik heb de kast gecombineerd met een nieuwe moderne stoel waardoor het totaal plaatje niet te oudbollig wordt.

Nieuw kopen is makkelijk, maar een vintage vondst blijft toch het allerleukste!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *