Bordjes

Ik had mijzelf voorgenomen om niet meer zoveel servies te kopen in de kringloopwinkel. Mijn servieskast puilt uit. Maar toen ik laatst een stapeltje prachtige wit blauwe bordjes met vogeltjes zag liggen kon ik het toch niet laten ze te kopen. Zo vaak kom ik niet meerdere bordjes in 1x tegen dus best een goede vondst.

Ik wist op dat moment nog niet wat ik ermee wilde gaan doen, maar ze gingen toch mee. Dit doe ik vaker met kringloopschatten. Ik leg ze dan altijd even op een opvallend plekje in huis ( zodat ik ze niet vergeet) en dan kom ik vanzelf wel op een leuk styling plan.

Bordenhangers

We zijn nu een week verder, en ik kreeg een ideetje. Ik had in de kast nog 2 goudkleurige borden liggen. Ook uit de kringloopwinkel.

Goud gecombineerd met blauw en wit. Ik hou erg van deze kleuren combinatie. En het randje van het vogeltjes bord was ook al goud. Een goede match dus.

Ik besloot ze te gaan ophangen!

Aan de muur

Als je wandbordjes op een neutale muur hangt springen ze er lekker uit. Het goud haalt het fris blauw witte helemaal op. En als je een paar dezelfde borden gebruikt wordt het ook niet te snel een druk geheel. Ik koos ervoor om ze speels op te hangen richting het raam. Gewoon met kleine spijkertjes in de muur. En ik had nog een stapeltje borden hangers liggen van webshop Letscoloryourworld.

 

bordjes

 

Deze plek heeft de perfecte basis voor wanddecoratie. Op de witte muur komen de bordjes helemaal tot hun recht.

En als de zon naar binnen schijnt, zal het goud van de borden mooi gaan schitteren. Kom maar door met die zonnestralen !

Fijne dag!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *