Koper trend

Een terugkerende trend in het interieur is zijn wel de edelmetalen. Zo gingen we in 2015 helemaal los op koper. Ook ik zette koper her in der in mijn interieur als accent.

koper

Deze kan kwam uit de kringloopwinkel

Maar inmiddels zitten we alweer bijna in 2018 en ben ik er al een tijdje op uitgekeken. Gelukkig investeer ik nooit teveel geld aan typische tijdelijke trends. Want waar laat je alle spullen als ze niet meer hot zijn?

Klok

Zo heb ik mij destijds nog wel laten verleiden tot het kopen van een nieuwe koperen klok. Hartstikke leuk, zo’n glimmende blikvanger op de muur door de felle koperen kleur, maar inmiddels ligt de klok alweer een jaar in de kast. Compleet op uitgekeken door zijn sterke aanwezigheid. Sommige mensen zullen nu misschien denken, begin er dan ook niet aan die trends! Koop gewoon iets neutraals. Maar je bent interieur liefhebber of niet, en ik wil gewoon graag alles uitproberen.

Goud

Momenteel zien we veel messing, ofwel goudkleurr in huis. Ook ik ben daar langzaam in mee gegaan. Ik kocht vorig jaar mijn eerste goudkleurige (kringloop) lamp. Dat is dan wel weer het voordeel van de kringloopwinkel, je kunt low budget toch de nieuwste trends volgen.

Maar ik zat nog steeds met mijn dure koperen klok in mijn maag. Weggooien zit gewoon niet in mijn systeem. Ik besloot te kiezen voor recycle. Ik spoot de klok goud!

Spuitverf

Ik gebruikte weer de spuitverf van Action. Helaas waren de wijzers niet verwijderbaar dus koos ik ervoor om ze eerst mee te spuiten. En daarna weer af te dekken voor de zwarte verf.

Een ontzettend zorgvuldig klusje want je spuit toch snel weer een paar spetters op de wijzerplaat. Af en toe moest ik dus ook even weer bijspuiten.

Gouden klok

 

Maar het resultaat mag er zijn! Een mooie (mat)goud kleurige klok.

En als de trend volgend jaar zilver is, pak ik misschien wel weer opnieuw de bus (-;

Fijne dag!

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *