Dinsdag

De poes heeft een nieuw plek gevonden. Namelijk in de poppenwieg!

Eigenlijk best een leuk idee om je kat een poppenbedje te geven. Ik raak meteen geïnspireerd door dit idee. De volgende keer maar eens in de kringloopwinkel zoeken naar een houten poppenledikantje, wat zal dat schattig staan!

dag 1

Theedoek in lijst

Geïnspireerd raakte ik door Lonneke/@lonbondesign die ik al een lange tijd volg op Instagram. Zij heeft in haar keuken een prachtige illustratie hangen. En toen ik een keer vroeg waar het van was vertelde zij dat dit een theedoek is van Donna Wilson.

dag 10

Een theedoek!? ingelijst dus. Dat had ik niet verwacht. Ik heb dit idee altijd in mijn achterhoofd gehouden voor als ik ook een keer een mooie doek tegen zou komen.

Zeeman

Nu was dit afgelopen weekend het geval. Bij Zeeman kocht ik een heel fleurige grafische doek voor maar 1,50euro.

dag 9

Het handige van zo’n theedoek is dat de maat 50×70 overeenkomt met een gangbare grote lijsten maat.

dag 6

Ik heb de doek van te voren even gestreken maar zoals je ziet kreeg ik het weer voor elkaar om er alsnog een vouw in te krijgen. Probeer dit te voorkomen, des te strakker komt je doek in de lijst.

dag 4

En zorg voor een dikke lijst met van die haakjes dan blijft de doek het beste zitten. Ik heb hier een kunststoffen versie van IKEA voor gebruikt die eigenlijk niet zo geweldig sluit. De IKEA Ribba lijst met glas zou mooier sluiten,

Deze theedoek van Copenhagen uit webshop Flinders zou ook erg mooi staan in lijst.

copenhagen dag 2

Ik ben blij met het resultaat. De kleuren van de print komen terug in mijn keuken en mocht ik er op uitgekeken raken , kan ik er nog altijd de borden mee af drogen!

 

Fijne avond!

 

 

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Dana

De theedoek van Donna Wilson heb ik denk ik al 2 jaar liggen, ook de mannelijke variant ervan!!, omdat ik maar steeds denk: waar dan??
Het volgende bezoek aan de Ikea gaan er grote lijsten mee naar huis! Kan er maar beter een stap verder in maken want nu liggen ze alleen maar sterkere vouwen te kweken ?
Liefs,
Dana

redactie

Oh 2 varianten wat een gaaf gezicht zal dat zijn! Stuur je mij een foto als het klaar is? ben heel erg benieuwd!! liefs Annemarie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *