Sinds wij weer een ouderwets slow koffie apparaat hebben hebben wij een thermoskan nodig om de koffie durende de dag te bewaren.

Zo’n warmhoudplaatje geeft ongeveer een uurtje warme koffie garantie, maar met een thermoskan kan je vanaf 8 uur tot ongeveer 15 uur in de middag je bakje blijven schenken. Wij gooien zo dus nooit koffie weg! (als dat niet besparend is (-; ? )

dag 1

Om een leuke thermoskan te vinden die ook nog eens echt goed werkt is nog best een klusje. Omdat de kan bij ons standaard op het aanrecht blijft staan voor dagelijks gebruik wilde ik niet zo’n simpele witte of metaalkleurige bouwvakkers kan. Hij moet dus behalve functioneel ook nog eens mooi zijn.

Flinders

Via design interieur webshop Flinders kwam ik een prachtige thermos kan tegen. Scandinavisch design van Normann Copenhagen

dag 2

Strak, maar door vorm en kleur toch sierlijk en niet te mannelijk. Zo eentje mag je gerust laten staan op het aanrecht, of op tafel bij een verjaardag.

dag 5

En natuurlijk heb ik ook een bijpassende theedoek besteld van ferm-living-grocery-en hagelwitte espresso kopjes ook van Ferm living

De theedoek heeft ook een Scandinavische print , grafisch met weinig details maar mooie kleuren.

copenhagen

Een andere theedoek uit die mooie serie van Ferm living met het prachtige Copenhagen in de hoofdrol.

 

dag 10

De kopjes hebben als grappig detail verschillende hoogtes in ribbels.

Zo’n theedoek kan je namelijk ook heel leuk inlijsten. Daar kom ik later deze week even op terug.

dag 1

Met zo’n mooie theepot maak je echt een statement op tafel. De thermoskan heeft een keurig gedoseerde straal die je met de zwarte knop kunt bedienen. Meestal heb je van die deksels die je moet draaien en dat er dan zo’n grote scheut uitkomt, dat is in dit geval dus niet zo. En voor knoeiers als ik is dit geen overbodige luxe.dag 3Kom maar door met die verjaardagen !

dag 7

Voor meer informatie check eens de inspirerende webwinkel bom vol interieur design van ; Flinders

voor meer info over de thermoskan ; Normann Copenhage

 

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *