donderdag nieuwe bank

Ik begon de dag lekker rustig met 1 kind. In onze eethoek heb ik nieuwe eetkamerstoelen gezet. Ik kwam namelijk deze prachtige oude jaren 60 stoeltjes tegen in de kringloopwinkel. Wij hadden er hele leuke buizenstoelen staan uit de 80s, maar een beetje afwisseling op een low budget manier blijft natuurlijk erg leuk.

 

nieuwe bank 2

Later in de morgen hebben we dan eindelijk weer een lekkere bank gekocht voor onze extra kamer boven. Een tijdje terug hadden we online een bank besteld die voor geen meter zat! (maar wel heel mooi was) daarna waren we door deze miskoop even banken moe en zaten we een klein jaar op een groot bed (die ik gratis bij de weg vond dat dan weer wel)

Maar we merkten dat we toch gewoon een bank misten waar we af en toe even op konden ploffen, als het beneden een beetje te druk werd met alle kinderen (-;

Dus na lang oriënteren kwamen we uiteindelijk weer uit op een IKEA bank.

En dit is hem geworden!

de SÖDERHAMNnieuwe bank 1

We hebben ervoor gekozen om 3 losse elementen te nemen zodat het een wat speelser effect heeft. Je kan nog eens een blok wegzetten. Ook hebben we de zijleuningen weggelaten voor het mooie strakke plaatje.

De kussens met de vogels komen ook van ikea (nu 1+1 gratis hoezen maar 5 euro per stuk) Het schattige boot kussentje vond ik gisteren bij de Sostrene Grene in mijn stad Groningen. De beer vond ik een tijd terug in de kringloopwinkel, maar kwam oorspronkelijk ook van de Sostrene.

De vriendin

Een tijd terug kreeg ik een bericht dat mijn binnenkijk reportage in het tijdschrift vriendin zou komen. Het was via een tussenbureau voor binnenkijkers geregeld en hierdoor heb ik niet zelf een interview gegeven aan de Vriendin. Dat interview voor de zelfde reportage had ik al eens gegeven aan een Engels blad, en ze hebben gewoon deze tekst opnieuw gebruikt. Een database vol met binnenkijkers zo moet je dat zien. Super leuk natuurlijk! Maar erg stom ik had er in de maand augustus helemaal niet meer aan gedacht. Totdat een juf op school mij erop aansprak dat ons huis 3 weken geleden in de vriendin stond!

Helaas stonden mijn blog naam en achternaam er niet in vermeld dus had ik niet veel respons ontvangen. Maar desondanks ben ik natuurlijk wel heel blij met zo’n mooie reportage!

 

vriendin 6 vriendin binnenkijker

 

vriendin 1 vriendin 2 vriendin 3 vriendin 7

Eigenlijk is het inmiddels alweer bijna compleet anders, dus we kunnen weer door naar een nieuwe binnenkijker (-;

Fijne avond!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *