weekend

Flying tiger hack

De nieuwe bank staat inmiddels al helemaal vertrouwd op zijn plekje. Naast het stylen van de bank ben ik ook bezig geweest met een echte “Flying tiger hack” of een IKEA hack mag ook (-: Ik heb van beide winkels een nieuw uniek item gecreëerd. Daarover straks meer!

flying tiger hack

De IXXI van mij oma staat ook leuk bij de bank. Ik gebruik van die handige plak buddy’s ( soort van stukjes kauwgom) om de posters en in dit geval de IXXI op te hangen. Heel handig, want zo kan je heel gemakkelijk de posters blijven afwisselen.

weekend 2

Boven mijn bureau hangt dit witte rek (HEMA ) Ik vind het leuk om daar steeds wisselende spulletjes in te zetten om op deze manier kleuren combinatie inspiratie te krijgen. Nu heb ik er lekkere zoete pastel tintjes in.

 

weekend 3

Ons weekend was vooral lekker veel thuis zijn met het gezin, beetje opruimen maar vooral niet teveel verplichtingen. Deze foto maakte ik zaterdag.

D.I.Y. lamp

2 jaar geleden schreef ik al eens over de D.I.Y van de oude IKEA lamp. Ik bedacht destijds dat je heel makkelijk met een placemat een oude ikea platen lamp kon veranderen in een eigentijdse lamp.

Zie hier mijn blog van toen : IKEA HACK

Vandaag vond ik in de Flying tiger placemats uit de nieuwe urban jungle collectie. 1 euro per stuk. Ik zag de roze tint en dacht meteen aan onze nieuwe bank. Wat een perfecte combinatie!

flying tiger hack

Dus de lamp er maar weer eens bijgepakt en een nieuw stukje uitgeknipt. Je kunt in totaal 2 mooie platen eruit knippen.

 

weekend 7

Het resultaat was precies zoals ik hoopte. Zelfs al mooi terwijl de lamp uit staat.

 

weekend 9

En aan nog mooier. Met een kunststof placemats heb je een mooie door schijning. Er staat niets op de achterkant en het materiaal is mooi dik waardoor je een warme gloed krijgt.

weekend 8

Het perfecte sfeerlampje bij de bank!

Fijne avond!

Facebooktwitterpinterestlinkedinmail

Geschreven door redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *